Bug 80350 - Problem using german umlauts in bugzilla
Problem using german umlauts in bugzilla
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 80349
Product: Bugzilla
Classification: Community
Component: Bugzilla General (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium (vote)
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
David Lawrence
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2002-12-24 16:41 EST by Bernd Bartmann
Modified: 2007-04-18 12:49 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2006-02-21 13:50:33 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Bernd Bartmann 2002-12-24 16:41:17 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0.1) Gecko/20021003

Description of problem:
When I try to enter a bug report into bugzilla containing german umlaut
character I get an error messages when trying to commit the bug. I don't know if
this happens for all input fields as I only had umlauts in the description field.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. Enter a bug report containing german umlauts.
2. Try to commit the bug report and wait for the error message.

Additional info:
Comment 1 Aleksey Nogin 2003-01-05 02:12:42 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 80349 ***
Comment 2 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:50:33 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.