Bug 80388 - Wrong language after installation of the Beta phoebe
Wrong language after installation of the Beta phoebe
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: mozilla (Show other bugs)
phoebe
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Christopher Blizzard
Ben Levenson
:
Depends On:
Blocks: 79578
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-12-25 12:30 EST by Thomas Bludau
Modified: 2007-04-18 12:49 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-02-21 15:18:47 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Thomas Bludau 2002-12-25 12:30:09 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.2.1) Gecko/20021218

Description of problem:
After the installation of phoebe (first selection in the installation programm,
i don't know the name now but i mean its the personal installation) the mozilla
language is only avilable for english.
I selected the german installation.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Put the CD in
2. Install RedHat Phoebe in german
3. start after the installation mozilla
    

Actual Results:  the mozilla version is english and not german

Expected Results:  copy the german instead of the english files in the mozilla
direcotry by the installation

Additional info:
Comment 1 Need Real Name 2003-01-06 06:42:36 EST
Same problem during installation of a French system : - Impossible to set Latin1 keyboard, - UTC offset set to -14, where it should be +1. 
Comment 5 Christopher Blizzard 2003-02-21 15:18:47 EST
Fixed in 1.2.1-22.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.