Bug 805527 - message when adding dashboard page with invalid name
message when adding dashboard page with invalid name
Status: VERIFIED
Product: JBoss Enterprise Portal Platform 5
Classification: JBoss
Component: Portal (Show other bugs)
5.2.1.ER02
Unspecified Unspecified
low Severity medium
: ---
: 5.2.2.ER01
Assigned To: Peter Palaga
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-03-21 10:13 EDT by vramik
Modified: 2012-08-27 11:11 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: Enhancement
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
Commits:
8758 by ppalaga at 2012-06-29 08:10:35 EDT (show)
8758 by ppalaga at 2012-06-29 08:10:35 EDT

Checked in to /mnt/n4aphx2-3.storage.phx2.redhat.com/svn/repos/gatein

Bug 805527 - message when adding dashboard page with invalid name

5 files changed:

  • epp/portal/branches/EPP_5_2_Branch/portlet/dashboard/src/main/java/org/exoplatform/dashboard/webui/component/UITabPaneDashboard.java (+12 / -6)
  • epp/portal/branches/EPP_5_2_Branch/portlet/dashboard/src/main/webapp/WEB-INF/classes/locale/portlet/dashboard/TabbedDashboardPortlet_cs.properties (+6 / -6)
  • epp/portal/branches/EPP_5_2_Branch/portlet/dashboard/src/main/webapp/WEB-INF/classes/locale/portlet/dashboard/TabbedDashboardPortlet_de.properties (+1 / -1)
  • epp/portal/branches/EPP_5_2_Branch/portlet/dashboard/src/main/webapp/WEB-INF/classes/locale/portlet/dashboard/TabbedDashboardPortlet_en.properties (+1 / -1)
  • epp/portal/branches/EPP_5_2_Branch/portlet/dashboard/src/main/webapp/WEB-INF/classes/locale/portlet/dashboard/TabbedDashboardPortlet_fr.properties (+2 / -2)


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description vramik 2012-03-21 10:13:58 EDT
Description of problem:
When add dashboard page with invalid name message ": is invalid; only alpha, digit, underscore, dash and space characters allowed."

But when you type 1111, or ---- there should be message something like: "Name must start with a character or underscore."
Comment 1 Peter Palaga 2012-06-29 08:12:51 EDT
Fix ported form GateIn.
Comment 2 vramik 2012-08-27 11:11:18 EDT
Verified again at 5.2.2 CR01

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.