Bug 80635 - list of drivers is very poor in bootnet.img
Summary: list of drivers is very poor in bootnet.img
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer   
(Show other bugs)
Version: 8.0
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Michael Fulbright
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-12-29 07:35 UTC by Abd Belahcene
Modified: 2007-04-18 16:49 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-01-02 22:19:41 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Abd Belahcene 2002-12-29 07:35:19 UTC
Description of problem:

the bootnet for the redhat 8.0 is incomplet, it doesn't do the same thing as 7.3
 bootnet 
by the way, is it possible to use the 7.3 bootnet to install red8.0 ? if yes 
how to do it ?  
 for example : it doesnt recognize my the video card matrox mill g200, the
network card (3com or realtek ) is not recognized, too, the list is very poor.
the normal boot.img recognize them.

thanks for help

Version-Release number of selected component (if applicable):



How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
    
Actual results:


Expected results:


Additional info:

Comment 1 Michael Fulbright 2003-01-02 22:19:41 UTC
You will probably need to use the network driver disk.

The drivers keep growing so things get pushed off bootnet.img.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.