Bug 80667 - Histrory not showing in browser
Histrory not showing in browser
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: galeon (Show other bugs)
phoebe
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Christopher Blizzard
:
: 80974 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-12-29 12:02 EST by Ted Kaczmarek
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-02-23 23:42:14 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Ted Kaczmarek 2002-12-29 12:02:14 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.7 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20021216

Description of problem:
When clicking down tab for history in url from, I see no hostory. But looking at
 history.xml in .galeon it is their.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Start galeon
2. Open up randon sites in multiple tabs
3. Click arrow for history
    

Actual Results:  empty dropdown window

Expected Results:  List of previously visited sites is shown

Additional info:

Have used same version of Galeon and Mozilla on RH 8.0 and this anomally nevr
showed up .
Comment 1 Tim Clymo 2003-01-01 18:30:57 EST
This actually applies to everything normally stored in "~/.gnome/galeon" (recent
URL history from the dropdown arrow on the URL toolbar, recent ctrl-f find text
entries and toolbar positions).

For some reason, Galeon no longer writes to "~/.gnome/galeon", although if it
exists it will read existing contents.

I too don't remember this in RH8.0 with Galeon 1.2.7 from rawhide, so this must
actually be down to some other updated gnome component
Comment 2 Bill Nottingham 2003-01-02 18:04:17 EST
*** Bug 80974 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 3 Ted Kaczmarek 2003-02-23 21:06:25 EST
Latest spin of Phoebe does not have this issue.
 8.0.93 (Phoebe)
Comment 4 Christopher Blizzard 2003-02-23 23:42:14 EST
Marking fixed based on reporter comments.
Comment 5 Michal Jaegermann 2003-02-24 17:00:48 EST
Looks fixed to me in my current test setup.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.