Bug 80831 - Gnome Terminal Does not update using ssh and pine after unfocus and refocus
Gnome Terminal Does not update using ssh and pine after unfocus and refocus
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 80386
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: vte (Show other bugs)
9
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Nalin Dahyabhai
:
Depends On:
Blocks: 79578
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-12-31 14:01 EST by westbrook
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:50:49 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description westbrook 2002-12-31 14:01:35 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.2.1) Gecko/20021218

Description of problem:
I installed Phoebe onto this machine and when I open a gnome-terminal, ssh to my
Redhat 7.3 server, run pine 4.44, everything works as long as I don't change
focus back to nautilus.  The screen updates as expected.  However, as soon as I
change the focus to nautilus and then go back to the terminal, the screen no
longer updates as usual.  For example, I use the cursor keys to change from one
email to another and nothing seems to occur even after a long update.  I tried
the same the same thing with Konsole and it seems to work properly.  Not sure
what the problem is exactly... please email me for more details.

-steve

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Open gnome-terminal - ssh to RH 7.3 server
2. Open pine 4.44
3. Change focus of window to nautilus background
4. Change focus back to terminal
5. Terminal will not update
    

Actual Results:  Terminal will not update

Expected Results:  I would expect the terminal to take the key entry and update
the screen as normal.

Additional info:
Comment 1 Nalin Dahyabhai 2003-01-13 23:28:06 EST
If you disable "enable-mouse-in-xterm" in pine, does this stop happening?  If
so, then this is a duplicate of 80386.  I'm closing this as such, because I
believe this to be the case.  Please reopen this bug ID if you continue to see
this problem after updating to vte 0.10.9 or later, which fixes that bug.

*** This bug has been marked as a duplicate of 80386 ***
Comment 2 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:50:49 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.