Bug 80854 - Transparent gnome panels does not get the correct background on startup
Transparent gnome panels does not get the correct background on startup
Status: CLOSED UPSTREAM
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: gnome-panel (Show other bugs)
phoebe
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Havoc Pennington
: MoveUpstream, Triaged
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-12-31 21:49 EST by Thiago Sayao
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-01-12 21:54:51 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Thiago Sayao 2002-12-31 21:49:45 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.2.1) Gecko/20021218

Description of problem:
I guesse nautilus should start before gnome-panel because transparent gnome
panels are not getting the nautilus wallpaper. (because its starting before
nautilus).

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Set any background image.
2. Set at least one gnome-panel as transparent color background.
3. Restart the session.
    

Additional info:
Comment 1 Thiago Sayao 2003-01-04 20:22:51 EST
I was wrong, nautilus starts before the panel, but for some reason it doenst get
the correct background..
Comment 2 Havoc Pennington 2003-01-12 21:54:51 EST
Upstream as http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=103287

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.