Bug 809019 - Impress thinks a machine with 2 monitors in clone mode is multihead
Summary: Impress thinks a machine with 2 monitors in clone mode is multihead
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: libreoffice
Version: 17
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
unspecified
Target Milestone: ---
Assignee: David Tardon
QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2012-04-02 09:05 UTC by Hans de Goede
Modified: 2012-06-09 09:07 UTC (History)
6 users (show)

Fixed In Version: libreoffice-3.5.4.2-1.fc17
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-06-09 09:07:44 UTC


Attachments (Terms of Use)
a shot at this (does not work :-) (9.71 KB, patch)
2012-04-25 13:12 UTC, David Tardon
no flags Details | Diff

Description Hans de Goede 2012-04-02 09:05:05 UTC
Steps to Reproduce:
1. Take a machine with 2 monitors and put the monitors in clone mode
2. Start a presentation
3. Notice impress is showing the "presenter screen" rather then the slides, indicating it thinks there
    are >= 2 heads, and since there is actually one the actual slides get shown nowhere ...
  
Actual results:
impress is showing the "presenter screen" rather then the slides

Expected results:
Impress sees this as a single monitor setup and shows just the slides

Comment 1 Hans de Goede 2012-04-02 09:09:35 UTC
p.s. libreoffice version:
libreoffice-core-3.5.2.1-1.fc17.x86_64

Comment 2 David Tardon 2012-04-25 13:12:48 UTC
Created attachment 580165 [details]
a shot at this (does not work :-)

Comment 3 David Tardon 2012-05-11 10:08:46 UTC
Eh, I felt into the most common STL trap...

Comment 4 David Tardon 2012-05-11 10:42:26 UTC
should be fixed in libreoffice-3.5.3.2-4.fc17


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.