Bug 811191 - Missing --attach in the virt-viewer man page
Missing --attach in the virt-viewer man page
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Enterprise Linux 6
Classification: Red Hat
Component: virt-viewer (Show other bugs)
6.3
Unspecified Unspecified
medium Severity medium
: rc
: ---
Assigned To: Daniel Berrange
Virtualization Bugs
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-04-10 07:11 EDT by yuping zhang
Modified: 2012-06-20 08:12 EDT (History)
8 users (show)

See Also:
Fixed In Version: virt-viewer-0.5.2-5.el6
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-06-20 08:12:23 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description yuping zhang 2012-04-10 07:11:38 EDT
Description of problem:
Missing --attach in the virt-viewer man page

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
virt-viewer-0.5.2-4.el6.x86_64

Steps to Reproduce:
1. virt-viewer --help-all
...
-a, --attach       Attach to the local display using libvirt
...
#man virt-viewer
No content in #man virt-viewer
Comment 2 Daniel Berrange 2012-04-17 09:54:34 EDT
Fixed upstream

commit ad5d29da5ea586a42e3aafeb2cb54ff15efa68cf
Author: Daniel P. Berrange <berrange@redhat.com>
Date:   Tue Apr 17 12:42:39 2012 +0100

    Add manpage docs for the --attach option
Comment 4 yuping zhang 2012-04-18 22:49:31 EDT
Verified this issue with:
# rpm -q virt-viewer
virt-viewer-0.5.2-5.el6.x86_64

#man virt-viewer
....
       -a, --attach
           Use libvirt to directly attach to a local display, instead of making a TCP/UNIX socket connection. This avoids the need to
           authentication with the remote display, if authentication with libvirt is already allowed.  This option does not work with remote
           displays.
....

So change the bug status to VERIFIED.
Comment 6 errata-xmlrpc 2012-06-20 08:12:23 EDT
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

http://rhn.redhat.com/errata/RHBA-2012-0772.html

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.