Bug 8113 - rpm -Va: result of "?" undocumented
Summary: rpm -Va: result of "?" undocumented
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: rpm   
(Show other bugs)
Version: 7.0
Hardware: All
OS: Linux
medium
low
Target Milestone: ---
Assignee: Jeff Johnson
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-01-02 17:04 UTC by Telsa Gwynne
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-08-08 13:51:36 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Telsa Gwynne 2000-01-02 17:04:03 UTC
Running rpm -Va produces a long list of inconsistencies (I'm a lazy
housekeeper). When looking at them, most results (5, T, etc) are
clearly documented in both "Maximum RPM" and 'man rpm'. However, a
result of a question mark in the column that normally shows a 5 is
not documented.

Asking around, I discovered it meant 'can't open file' (perhaps
running it as root would have removed a few of these :)), but I
was lucky enough to know people who knew the answer to that.

Adding the question mark to the man page and the next version of
"Max RPM" would be nice.

(Should this have gone under 'man' rather than 'rpm'? I wasn't sure.)

Comment 1 Telsa Gwynne 2000-08-08 13:51:34 UTC
Still present in Pinstripe beta.

Comment 2 Jeff Johnson 2000-08-10 05:56:20 UTC
Fixed in rpm-4.0-0.67.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.