Bug 81338 - Mozilla must have translated lang packs.
Summary: Mozilla must have translated lang packs.
Keywords:
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux Beta
Classification: Retired
Component: mozilla
Version: beta2
Hardware: i386
OS: Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Christopher Blizzard
QA Contact: Ben Levenson
URL:
Whiteboard: qa-i18n
Depends On:
Blocks: 79578
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-01-08 07:25 UTC by Nakai
Modified: 2007-04-18 16:49 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-01-30 06:18:17 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Nakai 2003-01-08 07:25:10 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; ja-JP; rv:1.0.1) Gecko/20020830

Description of problem:
Mozilla must have translated lang packs
for all Red Hat Linux supporting languages.

Japanese
Chinese(SC/TC)
Korean

etc


Without them, other localized distros provide better
web environment, which is one of most important features
in nowdays OS/Desktop.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Using Mozilla on Red Hat Linux
2. Why they don't prepare language packs in the CDs?
3.
    

Additional info:

Comment 1 Leon Ho 2003-01-23 05:04:40 UTC
Users are having problem of sending mail with selecting correct charset. Is lang 
pack localizate the default charset as well? 

Comment 2 Christopher Blizzard 2003-01-23 18:20:30 UTC
I'm not sure where it gets the default charset for sending mail, but I'm pretty
sure it doesn't have anything to do with the lang packs.  I would have to poke
around at the source to figure it out.

There is, however, a preference for the character coding for composing messages.
 See:

Preferences -> Mail & Newsgroups -> Composition -> Character Coding

Comment 3 Leon Ho 2003-01-30 06:18:17 UTC
I noticed language packs have included into the main package.  
And I have also tested the default charset by selecting the specific lang pack (ie. 
zh_CN), and it has default charset after a restart. 
 
I am closing this bug. Thank you. 


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.