Bug 815267 - The display of new logo on new application console page on Chrome17 is not consistent with other browsers.
The display of new logo on new application console page on Chrome17 is not co...
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: OpenShift Origin
Classification: Red Hat
Component: Website (Show other bugs)
2.x
Unspecified Unspecified
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Steve Goodwin
libra bugs
: Triaged
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-04-23 04:59 EDT by Yujie Zhang
Modified: 2015-05-14 21:08 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-04-27 16:47:04 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
screenshot2 (112.44 KB, image/png)
2012-04-23 04:59 EDT, Yujie Zhang
no flags Details

  None (edit)
Description Yujie Zhang 2012-04-23 04:59:32 EDT
Created attachment 579452 [details]
screenshot2

Description of problem:

The display of new logo on new application console pages on Chrome17 is not consistent with other browsers.

Version-Release number of selected component (if applicable):

devenv_1736

How reproducible:always


Steps to Reproduce:
1.Go to openshift website using Chrome17
2.Go to app/console pages
3.
  
Actual results:

The display of new logo on new application console pages on Chrome17 is not consistent with other browsers.Details see in attachment.

Expected results:

The display of new logo should be consistent on different browsers.

Additional info:
Comment 1 Yujie Zhang 2012-04-25 03:15:12 EDT
Verify this bug on devenv_1741, it has been fixed now, thanks.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.