Bug 816050 - The display of new logo on new application console page on firefox3.6 is not correct.
The display of new logo on new application console page on firefox3.6 is not ...
Status: CLOSED WONTFIX
Product: OpenShift Origin
Classification: Red Hat
Component: Website (Show other bugs)
2.x
Unspecified Unspecified
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Clayton Coleman
libra bugs
: Triaged
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-04-25 03:19 EDT by Yujie Zhang
Modified: 2015-05-14 21:08 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-04-30 22:54:17 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
screenshot1 (173.50 KB, image/png)
2012-04-25 03:19 EDT, Yujie Zhang
no flags Details

  None (edit)
Description Yujie Zhang 2012-04-25 03:19:41 EDT
Created attachment 580078 [details]
screenshot1

Description of problem:

The new logo is not supported well on firefox3.6. And this issue only exists on firefox3.6, it is ok on other browsers.

Version-Release number of selected component (if applicable):

devenv_1741

How reproducible:

always

Steps to Reproduce:
1.Go to openshift website and login
2.Go to app/console pages
3.
  
Actual results:

The display of new logo on new application console page on firefox3.6 is not correct. Details see in attachment.

Expected results:

The display of new logo on new application console page should be correct.

Additional info:
Comment 1 Clayton Coleman 2012-04-30 22:54:17 EDT
With FF3.6 being end-of-lifed this month, we are dropping support for all defects.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.