Bug 817778 - Default value for "Redistribution Delay" (when creating JMS Queue) is not properly defined in UI
Default value for "Redistribution Delay" (when creating JMS Queue) is not pro...
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: RHQ Project
Classification: Other
Component: Plugins (Show other bugs)
4.2
Unspecified Unspecified
high Severity medium (vote)
: ---
: RHQ 4.6
Assigned To: Thomas Segismont
Mike Foley
:
Depends On:
Blocks: 817777
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-05-01 04:58 EDT by bkramer
Modified: 2013-09-03 10:46 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-09-03 10:46:05 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description bkramer 2012-05-01 04:58:07 EDT
Description of problem:
When trying to create new JMS Queue, "Redistribution Delay" default value
should be "-1" but in UI it's just "-" so the user has to change it. Also,
it's not possible to set it to "-1".

Version-Release number of selected component (if applicable):
JON 3.0.1

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:

1. In JON UI, select JBoss instance with HornetQ and navigate to JMS Manager;
2. Right click on JMS Manager and from the drop down menu choose "Create Child"
and JMS Queue;
3. Follow the screens in the "Resource Create Wizard" and define values for:
New Resource Name, Name and JNDI Name;
4. Scroll down to check the default value for "Redistribution Delay". This is
set to "-" although the description next to this field says that "-1" is the
default value which means "do not re distribute".
5. Press "Finish" button without changing "Redistribution Delay" value;  

Actual results:
The Wizard screen will not close and exclamation sign will be shown next to the
"Redistribution Delay" field. 

Expected results:
The "Redistribution Delay" default value is properly set to "-1" and the queue
can be created without changing this field.

Additional info:
Please note that attempt to set this field to "-1" will not work as well.
Comment 1 Mike Foley 2012-05-08 15:33:38 EDT
per BZ triage ... crouch, loleary, foley
Comment 2 Charles Crouch 2012-09-25 16:28:22 EDT
Set prio/sev to match JON bug
Comment 3 Thomas Segismont 2013-06-24 06:20:13 EDT
See comment https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=817777#c3
Comment 4 bkramer 2013-06-25 04:16:06 EDT
Additional info: This problem was noticed when running EAP 5.1.2 + hornetQ enabled.
Comment 5 Thomas Segismont 2013-06-25 08:18:41 EDT
See comment https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=817777#c5
Comment 6 bkramer 2013-06-25 08:59:32 EDT
Initially I did a test and reported this bug for JBoss ON 3.0.1 (RHQ 4.2) version and EAP 5.1.2 with hornetQ enabled. 

However, I've just done the same test on JBoss ON 3.1.2 (RHQ 4.4) with EAP 5.1.2 with hornetQ and this worked fine. The value of "Redistribution Delay" was set to -1 and I got warning and couldn't proceed further when I tried to set this property to some incorrect value (for instance "-").
Comment 7 Heiko W. Rupp 2013-09-03 10:46:05 EDT
Bulk closing of issues in old RHQ releases that are in production for a while now.

Please open a new issue when running into an issue.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.