Bug 81793 - i810 Xv cursor problem.
i810 Xv cursor problem.
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: XFree86 (Show other bugs)
phoebe
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Mike A. Harris
David Lawrence
: MoveUpstream
Depends On:
Blocks: 82787
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-01-13 20:54 EST by David Woodhouse
Modified: 2007-04-18 12:49 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version: 4.3.0-2
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-04-25 06:10:05 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description David Woodhouse 2003-01-13 20:54:05 EST
Use xawtv to display a TV picture. 
Place mouse cursor in the TV picture.
Press a key to change TV channel.
Move cursor.

When I subsequently move the mouse, I get a black square in the picture where
the cursor was during the channel change. This is with i810 video and a
bt848-based TV card.
Comment 1 Mike A. Harris 2003-01-24 08:45:51 EST
Can you test wether or not "swcursor" makes the problem go away, and then
report this upstream to xfree86@xfree86.org as well, so that David
can fix it (since he's the current driver maintainer)?

Comment 2 Mike A. Harris 2003-02-14 18:13:23 EST
ping?
Comment 3 Mike A. Harris 2003-02-24 05:50:51 EST
Defering for future
Comment 4 Mike A. Harris 2003-04-25 06:10:05 EDT
This is likely fixed in 4.3.0 in RHL 9 now, so I'm going to assume that, and
close it CURRENTRELEASE, however if the problem exists still in RHL 9,
please file a bug report upstream at http://bugs.xfree86.org and then reopen
this report, and add the upstream URL and I'll track it upstream.

Parallelization.  ;o)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.