Bug 82050 - must use encrypted passwords if Authentication Mode = Domain
must use encrypted passwords if Authentication Mode = Domain
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: redhat-config-samba (Show other bugs)
9
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Brent Fox
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-01-16 15:24 EST by Tammy Fox
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-05-25 10:29:50 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Tammy Fox 2003-01-16 15:24:49 EST
If the Authentication Mode is set to Domain, when you click OK and 
Encrypted Passwords is set to No, it should tell you that
Encrypted Passwords must be set to Yes if Authentication Mode is
set to Domain.
Comment 1 Brent Fox 2003-01-16 19:12:43 EST
How about if 'domain' is selected, the encrypt menu is set to 'yes' and set
insensitive.  That seems better.
Comment 2 Brent Fox 2003-01-16 19:22:56 EST
Should be fixed in redhat-config-samba-1.0.1-6.  Please test.
Comment 3 Brent Fox 2003-05-25 10:29:50 EDT
There is a stack of 64 bugs that have been in Modified state for a long period
of time.  I am closing these as Rawhide now.  If you find that the issue is not
fixed, please reopen this report.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.