Bug 82155 - (ac97) sndcard doesn't work
sndcard doesn't work
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
8.0
i686 Linux
high Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Arjan van de Ven
Brian Brock
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-01-18 08:54 EST by nizar
Modified: 2007-03-27 00:00 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-09-30 11:40:25 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description nizar 2003-01-18 08:54:02 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0.1) Gecko/20020823
Netscape/7.0

Description of problem:
vt8233 ac97 onboard sndcard and the module in module.conf is 
alias sound-slot-1 via82cxxx_audio BUT when starting the system a message tells
" couldn't find device /dev/dsp please check bla bla bla... " 

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. start the Xserver
2.
3.
    

Additional info:
Comment 1 Bill Nottingham 2003-01-20 15:35:57 EST
VIA 8233 sound support is not added until the Phoebe beta kernels.
Comment 2 Bugzilla owner 2004-09-30 11:40:25 EDT
Thanks for the bug report. However, Red Hat no longer maintains this version of
the product. Please upgrade to the latest version and open a new bug if the problem
persists.

The Fedora Legacy project (http://fedoralegacy.org/) maintains some older releases, 
and if you believe this bug is interesting to them, please report the problem in
the bug tracker at: http://bugzilla.fedora.us/

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.