Bug 82165 - PS/2 Keyboard not responding
Summary: PS/2 Keyboard not responding
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 80293
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda   
(Show other bugs)
Version: 9
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jeremy Katz
QA Contact: Mike McLean
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-01-18 17:20 UTC by Steve Simeonidis
Modified: 2008-01-17 17:49 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 18:51:14 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Steve Simeonidis 2003-01-18 17:20:49 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (compatible; Konqueror/3.1; Linux 2.4.20-2.2)

Description of problem:
When the Graphical installer starts the PS/2 keyboard is not responding
anymore.
While in text based mode when it checks the media and so on the
keyboard is fine.



Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
    

Additional info:

Comment 1 Nathan G. Grennan 2003-01-18 17:25:07 UTC
Duplicate of #80293

Try plugging in a ps/2 mouse.

Comment 2 Bill Nottingham 2003-01-20 21:24:12 UTC
Please add description of your hardware to 80293. We can't seem to find a box
here that duplicates this.

*** This bug has been marked as a duplicate of 80293 ***

Comment 3 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 18:51:14 UTC
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.