Bug 82415 - 2.1.4-1 seems awfully slow
2.1.4-1 seems awfully slow
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: vte (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Nalin Dahyabhai
Depends On:
Blocks: 79579
  Show dependency treegraph
Reported: 2003-01-21 17:58 EST by Daniel Resare
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2003-02-06 10:28:23 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Daniel Resare 2003-01-21 17:58:18 EST
Description of problem:

After havnig installed phoebe 2 i noticed that the gnome-terminal sems awfully
slow, much slower than the version in phoebe 1.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. start xev
2. move around the mouse in the xev window
3. do the same in xterm
Actual results:
the data from the mouse move takes several seconds to display in the
gnome-terminal. Compare with the xterm version, whre the data gets printed
almost instantaniously (I'm happy this isn't a spelling contest).

I'm getting a sparc console dejavu from this :)

Expected results:
fast scrolling

Additional info:
Tests was done on a slightly overclocked PIII 700, 512 mb ram, kernel 2.4.20-2.21
Comment 1 Daniel Resare 2003-02-06 10:28:23 EST
This problem seems gone since upgrading to vte-0.10.16-1 in rawhide.

(Of course it can always be faster :)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.