Bug 82644 - vim-X11 package is not installed when ticking off VIM in the 'editors' box
vim-X11 package is not installed when ticking off VIM in the 'editors' box
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: comps (Show other bugs)
8.0
All Linux
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Tim Powers
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-01-24 08:10 EST by Scott R. Godin
Modified: 2007-04-18 12:50 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-01-24 12:56:31 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Scott R. Godin 2003-01-24 08:10:02 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.6 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20020830

Description of problem:
X is installed, vim is installed, gvim is not. had to go find it and install
manually. 

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.install from scratch
2.choose packages custom or otherwise
3.make sure to select vim and X 
    

Actual Results:  gvim (aka vim-X11*.rpm) is not installed

Expected Results:  gvim gets installed with all the rest of vim

Additional info:
Comment 1 Bill Nottingham 2003-01-24 12:56:31 EST
Added as an optional component.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.