Bug 827230 - Haven't got sound after upgrade to F16 to F17 from Preupgrade
Haven't got sound after upgrade to F16 to F17 from Preupgrade
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: pulseaudio (Show other bugs)
17
x86_64 Linux
unspecified Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Lennart Poettering
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-05-31 18:38 EDT by Álvaro Castillo
Modified: 2013-05-27 03:45 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-05-27 03:45:45 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Comment (306.57 KB, text/plain)
2012-05-31 18:38 EDT, Álvaro Castillo
no flags Details

  None (edit)
Description Álvaro Castillo 2012-05-31 18:38:41 EDT
Created attachment 915458 [details]
Comment

(This comment was longer than 65,535 characters and has been moved to an attachment by Red Hat Bugzilla).
Comment 1 Gerry Reno 2012-06-23 21:57:38 EDT
[root@renog13-lin01 local]# systemctl  status pulseaudio.service
pulseaudio.service
	  Loaded: error (Reason: No such file or directory)
	  Active: inactive (dead)

[root@renog13-lin01 local]# systemctl  disable pulseaudio.service
Failed to issue method call: No such file or directory
[root@renog13-lin01 local]# systemctl  enable pulseaudio.service
Failed to issue method call: No such file or directory
[root@renog13-lin01 local]# 


No hardware device is now shown after only muting sound.

.
Comment 3 Álvaro Castillo 2013-05-27 03:45:45 EDT
I cannot retry that because this PC was picked up by owner. (It's not mine)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.