Bug 827446 - Update Icon in Progress Dialog
Update Icon in Progress Dialog
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: subscription-manager (Show other bugs)
5.9
Unspecified Unspecified
unspecified Severity low
: rc
: 5.9
Assigned To: William Poteat
Entitlement Bugs
:
Depends On:
Blocks: 771748 827225
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-06-01 09:56 EDT by Matt Reid
Modified: 2012-06-19 14:55 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-06-19 14:55:03 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
highlighting the generic icon we use (93.02 KB, image/png)
2012-06-01 09:56 EDT, Matt Reid
no flags Details

  None (edit)
Description Matt Reid 2012-06-01 09:56:47 EDT
Created attachment 588461 [details]
highlighting the generic icon we use

Description of problem:
Throughout sub-man, we use the sub-man icon for any windows we create, except for the Progress Dialog window, where we download sub data. In that window we use a generic icon. 

I just poked around and that was the only instance I could find using a different icon, but I may have missed others. Might be more obvious in the code if this is the only instance.

Can we update the icon in the Progress Dialog we show while we download info to be the Subscription Manager icon?
Comment 1 RHEL Product and Program Management 2012-06-01 11:40:05 EDT
This request was evaluated by Red Hat Product Management for inclusion
in a Red Hat Enterprise Linux release.  Product Management has
requested further review of this request by Red Hat Engineering, for
potential inclusion in a Red Hat Enterprise Linux release for currently
deployed products.  This request is not yet committed for inclusion in
a release.
Comment 2 William Poteat 2012-06-19 14:55:03 EDT
This issue no longer exists in 5.9. Those icons were removed on the latest gui redesign.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.