Bug 83012 - Untranslated strings in redhat-config-packages
Untranslated strings in redhat-config-packages
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: redhat-config-packages (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jeremy Katz
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2003-01-29 10:30 EST by Mattias Dahlberg
Modified: 2007-04-18 12:50 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2005-06-11 15:50:00 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Mattias Dahlberg 2003-01-29 10:30:15 EST
I'm running a Swedish installation of Phoebe2.

First when running "redhat-install-packages" I noticed that "Computing package 
dependencies" was untranslated. This one I couldn't even find in the .po file.

More English messages (although translated in the .po file):

* Preparing system update
* Before modifying the packages... [snip]
* Completed System Preparation

* A package group can have both standard and extra package members... [snip]
* Select the extra packages to be installed:
* Package information
* Full name: None
* Size: None
Comment 1 Jeremy Katz 2003-02-09 20:41:45 EST
Fixed in cvs and will be in 1.1.6-1
Comment 2 Mattias Dahlberg 2003-02-11 07:36:55 EST

But when using redhat-install-packages I still get English versions of:

* Preparing System Update
  Before modifying the packages...

* Completed System Preparation
Comment 3 Jeremy Katz 2003-02-11 12:41:32 EST
The first was fuzzy for some reason, got unfuzzied when I updated po.  Second
wasn't marked for translation which I've fixed and redone an update-po.  Fixes
for these will be pulled in when I do 1.1.7 for translation updates
Comment 4 Mattias Dahlberg 2003-02-13 05:58:26 EST
It also says "Done" when the installation has finished. But maybe that's fixed 
in CVS as well?
Comment 5 Mattias Dahlberg 2005-06-11 15:50:00 EDT
Closing this old bug.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.