Bug 83015 - Missing translations in redhat-config-network
Missing translations in redhat-config-network
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: redhat-config-network (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Harald Hoyer
Depends On:
Blocks: 81720
  Show dependency treegraph
Reported: 2003-01-29 10:53 EST by Mattias Dahlberg
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2003-01-30 12:09:05 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Mattias Dahlberg 2003-01-29 10:53:45 EST
I'm running a Swedish installation of Phoebe2.

There are several English messages when using redhat-config-network, although 
they appear to be translated in the .po file.


* The Activate and Deactivate buttons.
* The words Profile and Delete in the profile menu.
* The word Contents in the help menu.
* The tabs (Devices, Hardware, DNS, Hosts) and all their contents, with the 
exception for the words Status and Device.

* Add a new Device Type
* Select Device type
* Device type

* New Profile
* Please enter the name for the profile. The name... [snip]
Comment 1 Harald Hoyer 2003-01-29 11:16:06 EST
thx... forgot the glade files in POTFILES... new po checked in cvs, waiting for
Comment 2 Mattias Dahlberg 2003-01-30 12:04:34 EST
The .desktop files for Network, Network Device Control and Internet 
Configuration Wizard also aren't translated.
Comment 3 Harald Hoyer 2003-01-30 12:09:05 EST
now they are...

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.