Bug 83057 - openoffice - OOo Draw does not display text 20 pts. and smaller
openoffice - OOo Draw does not display text 20 pts. and smaller
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: openoffice.org (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jakub Jelinek
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2003-01-29 16:30 EST by Michael Knepher
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2003-02-06 19:17:40 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Michael Knepher 2003-01-29 16:30:19 EST
Description of problem: When opening a .sxd file in OOo Draw, I found much of
the text would not display. I could highlight in the text areas and make edits,
but couldn't see any of the text (highlighted or otherwise) except where it was
larger than 20 pts. I booted back into psyche and the file appears as it should.
Returned to phoebe, created a new document in OOo Draw, and the same issue
occurred. Changing fonts and font properties does not help. 

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Open .sxd file (or create a new drawing document) in OOo Draw
Actual results:
Cannot see text 20 pts or smaller

Expected results:
see all text displayed on screen

Additional info:
This issue manifested on the two phoebe systems I have available. First is a
K6-2 450 at the office - clean phoebe install on second drive (psyche is
installed on /dev/hda), $HOME directory is NFS share that I also mount under
psyche (so .openoffice/ was retained from psyche install). Second system is an
Athlon XP 1800+ with clean install of phoebe in dual boot config with Win98,
including clean $HOME directory, so all user config files generated from scratch
after phoebe install.
Comment 1 Michael Knepher 2003-01-29 17:19:43 EST
I forgot to add that the text on the slide tabs (at the bottom of the interface)
also does not display.
Comment 2 Michael Knepher 2003-02-06 19:17:40 EST
openoffice-1.0.2 in rawhide seems to fix the problem.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.