Bug 832960 - The link of JBoss Developer Studio in appname/get_started page is unavailable
The link of JBoss Developer Studio in appname/get_started page is unavailable
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: OpenShift Origin
Classification: Red Hat
Component: Website (Show other bugs)
2.x
Unspecified Unspecified
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Clayton Coleman
libra bugs
: Triaged
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-06-18 05:29 EDT by mcao
Modified: 2015-05-14 21:12 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-06-25 14:26:33 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description mcao 2012-06-18 05:29:59 EDT
Description of problem:
After I created an application, the "JBoss Developer Studio tools page" link in the get_started page redirected to a not found page. 
As written in US2386, the page in product "https://openshift.redhat.com/community/developers/tools" can display correctly.
We should make the link correctly as soon as possible.

Version-Release number of selected component (if applicable):
devenv_1850

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1.login on the devenv_1850.
2.create an application.
3.click the "JBoss Developer Studio tools page" link in the get_started page.
  
Actual results:
It shown as page not found.

Expected results:
It should be a correct page about JBoss Developer Studio.

Additional info:
Comment 1 Xiaoli Tian 2012-06-18 08:28:40 EDT
That's to say this link is not availale in PROD or INT:
https://int.openshift.redhat.com/community/developers/jboss-developer-studio
Comment 2 Clayton Coleman 2012-06-18 15:44:00 EDT
Links to tools page now. /community/developers/tools
Comment 3 Yujie Zhang 2012-06-19 01:04:25 EDT
(In reply to comment #2)
Tested this issue on devenv_1857, the link is available now, thanks.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.