Bug 834346 - webadmin: attach direct lun does not show the disks in alphabetical order
webadmin: attach direct lun does not show the disks in alphabetical order
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager
Classification: Red Hat
Component: ovirt-engine-webadmin-portal (Show other bugs)
3.1.0
x86_64 Linux
high Severity low
: ---
: 3.1.0
Assigned To: Tal Nisan
Dafna Ron
storage
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-06-21 11:26 EDT by Dafna Ron
Modified: 2016-02-10 12:12 EST (History)
7 users (show)

See Also:
Fixed In Version: SI9
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-12-04 15:05:49 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: Storage
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
screen shot (98.35 KB, image/jpeg)
2012-06-21 11:26 EDT, Dafna Ron
no flags Details

  None (edit)
Description Dafna Ron 2012-06-21 11:26:49 EDT
Created attachment 593481 [details]
screen shot

Description of problem:

attach direct lun does not show the disks on alphabetical order

Version-Release number of selected component (if applicable):

si6

How reproducible:

100%

Steps to Reproduce:
1. create a few direct lun disks
2. open attach dialogue
3.
  
Actual results:

disks are not shown in correct oder

Expected results:

we should show disks in alphabetical order

Additional info:screen shot
Comment 1 Tal Nisan 2012-07-01 11:14:29 EDT
http://gerrit.ovirt.org/#/c/5810/
Comment 2 Dafna Ron 2012-07-08 11:53:30 EDT
verified on si9.1

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.