Bug 836941 - EWS doesn't detect when password has changed
EWS doesn't detect when password has changed
Status: CLOSED UPSTREAM
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: evolution-ews (Show other bugs)
17
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: ---
: ---
Assigned To: Matthew Barnes
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-07-02 05:22 EDT by Peter Robinson
Modified: 2012-07-03 03:21 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-07-03 03:21:59 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
GNOME Bugzilla 679303 None None None 2012-07-03 03:21:59 EDT

  None (edit)
Description Peter Robinson 2012-07-02 05:22:42 EDT
If the AD/Exchange password changes EWS doesn't detect that it's an auth issue.

First you get an HTTP error about connections exceeded then the following SSL error "Unable to retrieve message. No response: SSL handshake failed"

evolution-help-3.4.3-2.fc17.noarch
evolution-NetworkManager-3.4.3-2.fc17.x86_64
evolution-ews-3.4.3-1.fc17.x86_64
evolution-data-server-3.4.3-1.fc17.x86_64
evolution-mapi-3.4.3-5.fc17.x86_64
evolution-3.4.3-2.fc17.x86_64
Comment 1 Milan Crha 2012-07-03 03:21:59 EDT
Thanks for a bug report. I moved this upstream as [1]. Please see [1] for any further updates. If possible, please CC yourself there, in case upstream developers will have additional questions.

I think this is also related to bug #836740, where authentication issue causes high CPU usage.

[1] https://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=679303

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.