Bug 83722 - "xftcache: command not found" during XFree86 upgrade
"xftcache: command not found" during XFree86 upgrade
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 71146
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: XFree86 (Show other bugs)
1.0
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Mike A. Harris
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-02-07 11:35 EST by Jonathan Kamens
Modified: 2007-04-18 12:50 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:51:38 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jonathan Kamens 2003-02-07 11:35:47 EST
Every time I upgrade XFree86, I see something like this:

/var/tmp/rpm-tmp.98718: line 1: xftcache: command not found

I can't figure out where it's coming from because "rpm -q --scripts XFree86 |
grep -i xftcache" doesn't return anything.
Comment 1 Charles R. Anderson 2003-02-07 19:55:22 EST
I was informed by mharris that this comes from a %triggerin on the ttfonts
package in Red Hat 7.3:

triggerin script (through /bin/sh) -- XFree86 >= 4.1.0
xftcache /usr/share/fonts/default/TrueType ||:

so any installation of a new XFree86 will cause this to happen.
Comment 2 Mike A. Harris 2003-02-14 02:45:31 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 71146 ***
Comment 3 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:51:38 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.