Bug 839532 - Missing attachment description does not stop bug submitting
Missing attachment description does not stop bug submitting
Status: CLOSED UPSTREAM
Product: Bugzilla
Classification: Community
Component: Attachments/Requests (Show other bugs)
4.2
Unspecified Unspecified
unspecified Severity medium (vote)
: ---
: ---
Assigned To: PnT DevOps Devs
tools-bugs
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-07-12 04:52 EDT by Germano Massullo
Modified: 2013-06-23 21:45 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-10-28 19:35:01 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Germano Massullo 2012-07-12 04:52:32 EDT
Description of problem:
I just created a bugreport. During the filling process I selected a file to attach, but I forgot to enter a description. So the bugzilla wrote: "You must enter a description for the file"
but after a few seconds later the bugzilla changed webpage bringing me to the submitted bugreport page. To better explain, bugzilla did not stop the submitting process, it only told me for a few seconds that something was wrong with the attachment.
So the bug was submitted but without the attachment and I had to attach it again.


In version selecting I selected 4.2 but I don't know if it is correct.

Additional info:
Firefox 13.0.1
Fedora 17 KDE
Comment 3 Matt Tyson 2012-10-28 19:35:01 EDT
Bugzilla 4.4 fixes this problem with some javascript that checks that the attachment summary is not blank.

So this bug will be fixed when Red Hat Bugzilla is upgraded to 4.4

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.