Bug 84051 - oops: Unable to handle kernel paging request at virtual address 00002bf2
oops: Unable to handle kernel paging request at virtual address 00002bf2
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
athlon Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Stephen Tweedie
Brian Brock
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2003-02-11 11:04 EST by martinea
Modified: 2005-10-31 17:00 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2004-09-10 08:10:06 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
the oops (8.84 KB, text/plain)
2003-02-11 11:05 EST, martinea
no flags Details

  None (edit)
Description martinea 2003-02-11 11:04:22 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.2) Gecko/20021202

Description of problem:
kernel oops

Version-Release number of selected component (if applicable):
$ uname -a
Linux xena.iro.umontreal.ca 2.4.18-24.8.0smp #1 SMP Fri Jan 31 07:12:12 EST 2003
i686 athlon i386 GNU/Linux

How reproducible:
Didn't try

Additional info:
Comment 1 martinea 2003-02-11 11:05:45 EST
Created attachment 89994 [details]
the oops
Comment 2 acount closed by user 2003-03-01 00:00:32 EST
could be a hardware problem?
does the system pass hardware test like memtes86 http://www.memtest86.com/  or
cpuburn http://users.ev1.net/~redelm ?
Comment 3 acount closed by user 2003-03-01 00:03:11 EST
why are you using aic7xxx_old instead aic7xxx ?
Comment 4 martinea 2003-03-03 13:33:25 EST
memtest86 pass

I'm running aic7xxx_old because aic7xxx didn't detect my tape library with 2.4.18-14

I tried 2.4.18-24.8.0smp with aic7xxx and it detected my library, I will give
it a try and let you know if I get another oops.
Comment 5 Stephen Tweedie 2004-09-10 08:10:06 EDT
Old kernel, and we never did get enough data to be sure if it was
software or hardware.  Please reopen if you can reproduce on a current

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.