Bug 841238 - RHQ - Local Tx Datasource Security Deployment Type randomly changes from None and the Default is never taken
RHQ - Local Tx Datasource Security Deployment Type randomly changes from None...
Status: NEW
Product: JBoss Enterprise SOA Platform 5
Classification: JBoss
Component: JON (Show other bugs)
5.3.0 GA
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: ---
: 5.3.0 GA
Assigned To: Default User
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-07-18 09:40 EDT by Paul Nittel
Modified: 2013-01-10 18:25 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
JBoss Issue Tracker EMBJOPR-370 Major Open Local Tx Datasource Security Deployment Type randomly changes from None 2016-03-23 14:28 EDT

  None (edit)
Description Paul Nittel 2012-07-18 09:40:38 EDT
This is happening with RHQ, but I cannot figure out how to log it as that component!

Description of problem:
When creating a local Tx datasource, the user is required to uncheck the unset box and choose one of the four radio button choices, even though the description shows "None" is the default value.

If the user wants to use "None" they should not have to do anything with Security Deployment Type. Instead, they must uncheck the unset box and select the None radio button.

This brings us to the second problem: When the datasource is saved, the Security Deployment Type is (almost) always some value other than the "None" that was specified. The -ds.xml files reflect the incorrect setting.


Version-Release number of selected component (if applicable):
SOA-P 5.3 ER5


How reproducible:
~100%


Steps to Reproduce:
1. Create a Local Tx Datasource
2. Fill out all fields, but leave the Security Deployment Type alone... we will use the default "None" value
3. Save the datasource
4. At this point you will get an error proclaiming the need to specify the Security Deployment Type.
5. Specify it.
6. Save again
7. Go back and see what vlue was saved for the Security Deployment Type. Probably not "None".
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.