Bug 841557 - [RHEVM] [backend] [Hot plug NIC] DC/CL 3.0 wrong icon is displayed for VM NIC
[RHEVM] [backend] [Hot plug NIC] DC/CL 3.0 wrong icon is displayed for VM NIC
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager
Classification: Red Hat
Component: ovirt-engine-webadmin-portal (Show other bugs)
3.1.0
x86_64 Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Alona Kaplan
Martin Pavlik
network
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-07-19 07:49 EDT by Martin Pavlik
Modified: 2016-02-10 14:58 EST (History)
9 users (show)

See Also:
Fixed In Version: si14
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-12-04 15:06:19 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: Network
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
screenshot 1 (181.99 KB, image/png)
2012-07-19 07:49 EDT, Martin Pavlik
no flags Details
screenshot 2 (208.82 KB, image/png)
2012-08-06 03:45 EDT, Martin Pavlik
no flags Details

  None (edit)
Description Martin Pavlik 2012-07-19 07:49:46 EDT
Created attachment 599122 [details]
screenshot 1

Description of problem:
Status icon on VM which is created under CL/DC 3.0 has always red icon (unplugged) see screenshot. Hotplug feature is not supported for CL 3.0 so the icon should be always green (plugged).

Version-Release number of selected component (if applicable):
oVirt Engine Version: '3.1.0-6.el6ev' 

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. Create VM under DC/CL 3.0
2. Add a NIC to VM (see screenshot)
  
Actual results:
Red icon

Expected results:
Green icon

Additional info:
Comment 1 Alona Kaplan 2012-07-30 10:54:31 EDT
fixed in commit cdf0b558cd8c4f3cea9f0dca97fdf9d4700e4953
Comment 2 Martin Pavlik 2012-08-06 03:45:09 EDT
In  Red Hat Enterprise Virtualization Manager Version: '3.1.0-10.el6ev'  icon is still wrong. See screenshot 2.
Comment 3 Martin Pavlik 2012-08-06 03:45:41 EDT
Created attachment 602453 [details]
screenshot 2
Comment 4 Martin Pavlik 2012-08-06 04:36:36 EDT
In addition to comment 2

this works
Steps to Reproduce:
1. Create VM under DC/CL 3.0
2. Add a NIC to VM (see screenshot)
  

if you modify the cenario as follows it does not work:
Virtual machines -> new desktop -> guide me -> configure network interfaces -> ok -> configure later
Comment 5 Alona Kaplan 2012-08-06 05:52:30 EDT
Another problem with activate- if the vm is down, but the the vnic is activated the remove is disabled.

Both problem fixed in commit 52d27bff13d4ca7f2383d14aa0266c615760e45a

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.