Bug 842278 - [rhevm-reports] - Reporting Tool application Doesn't Start - not via webadmin nor directly
[rhevm-reports] - Reporting Tool application Doesn't Start - not via webadmin...
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager
Classification: Red Hat
Component: ovirt-engine-reports (Show other bugs)
3.1.0
x86_64 Linux
urgent Severity urgent
: ---
: ---
Assigned To: Yaniv Lavi
David Botzer
infra
: TestBlocker
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-07-23 06:44 EDT by David Botzer
Modified: 2016-02-10 14:03 EST (History)
7 users (show)

See Also:
Fixed In Version: SI13
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-12-04 14:59:07 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: Infra
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
ERR (431.53 KB, application/octet-stream)
2012-07-23 06:44 EDT, David Botzer
no flags Details

  None (edit)
Description David Botzer 2012-07-23 06:44:50 EDT
Created attachment 599751 [details]
ERR

Description of problem:
Cannot access the Reporting Tool UI - not via webadmin not directly

Version-Release number of selected component (if applicable):
3.1/si11.1

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.install rhevm+reports
2.Run setup on both
3.Press the dashboard Tab
4. Try to connect directly or via rhevm portal page
  
Actual results:
Cannot access in any way

Expected results:
Should show Dashboards in webadmin & allow user to connect to the GUI with direct url

Additional info:
Comment 1 Yaniv Lavi 2012-07-26 05:45:54 EDT
Fixed in patch:
http://gerrit.ovirt.org/#/c/5900/




Yaniv
Comment 3 David Botzer 2012-08-05 05:58:55 EDT
Fixed 3.1/si13.1
Can connect via webadmin and directly
https://ip:443/rhevm-reports
Fixed 3.1/si13.1

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.