Bug 842948 - oVirt 3.1 - breth0 still available after registration and manual reboot
oVirt 3.1 - breth0 still available after registration and manual reboot
Status: CLOSED NEXTRELEASE
Product: oVirt
Classification: Community
Component: vdsm (Show other bugs)
3.1 RC
All Linux
urgent Severity urgent
: ---
: ---
Assigned To: Douglas Schilling Landgraf
network
:
Depends On:
Blocks: 822145 845346
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-07-25 00:12 EDT by Douglas Schilling Landgraf
Modified: 2012-08-02 14:42 EDT (History)
8 users (show)

See Also:
Fixed In Version: vdsm-4.10.0-6.fc17
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
: 845346 (view as bug list)
Environment:
Last Closed: 2012-08-01 10:10:02 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Douglas Schilling Landgraf 2012-07-25 00:12:20 EDT
Description of problem:

oVirt Node register correctly in oVirt Engine. When a reboot is executed manually in the node breth0 is still in the system (ovirtmgmt as well).

Version-Release number of selected component (if applicable):
http://www.ovirt.org/releases/beta/binary/ovirt-node-iso-2.5.0-2.0.fc17.iso

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. Install oVirt Node
2. Setup Network 
3. Approve the Node in oVirt Engine and wait it became UP
4. Reboot manually the node.

Actual results:
After reboot the node stopped to communicate with ovirt Engine, requiring ifdown breth0.

Expected results:
Remove breth0 during the deploy.
Comment 1 Douglas Schilling Landgraf 2012-07-25 21:27:46 EDT
Patch available:
http://gerrit.ovirt.org/#/c/6634/

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.