Bug 8434 - Installation problems
Summary: Installation problems
Keywords:
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer
Version: 6.1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Michael Fulbright
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-01-13 00:34 UTC by mmxmm
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-06-12 18:10:03 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description mmxmm 2000-01-13 00:34:58 UTC
I have a strange installation problem:
i'm able to install on Pentium 133MHz.
the same CD installer crashes on Pentium III with 2 EIDE 12GB and 40x CD-
ROM

i tried:
- server installation (crashes while formatting)
- workstation inst. (crashes while formatting)
- custom installation with few packages and a complex partitioning schema:
  /=5GB /var=5GB /usr=5GB /boot=100MB /tmp=100MB swap=500MB
  (crashes while formatting)
- custom installation with no packages and a single 1GB partition
  (it goes on to copying the packages but crashes while copying)

i used text and graphic installation they have exactly the same behavior

thanks for any suggestion.

Mario Mene'

Comment 1 Jay Turner 2000-04-21 15:35:59 UTC
Please submit the details of these crashes (any error messages which appear in
the logs, any messages which appear on the screen, etc.)

Comment 2 Michael Fulbright 2000-06-12 18:10:02 UTC
Closed due to inactivity.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.