Bug 844888 - [oVirt-node] Dirty auto install failed to find storage
[oVirt-node] Dirty auto install failed to find storage
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: oVirt
Classification: Community
Component: ovirt-node (Show other bugs)
unspecified
Unspecified Unspecified
medium Severity medium
: ---
: 3.4.1
Assigned To: Joey Boggs
bugs@ovirt.org
node
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-08-01 03:04 EDT by haiyang,dong
Modified: 2014-03-19 12:57 EDT (History)
12 users (show)

See Also:
Fixed In Version: 2.7.0
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-03-19 12:57:30 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
the log of ovirt (171.33 KB, text/x-log)
2012-08-01 03:04 EDT, haiyang,dong
no flags Details

  None (edit)
Description haiyang,dong 2012-08-01 03:04:19 EDT
Created attachment 601666 [details]
the log of ovirt

Description of problem:
At first you have an ovirt-node on host, then wanted to reinstall it again by using the method of Auto-installation,but auto installation failed with parameter "firstboot"

Workaround:
When the CD boots up select trouble shootting.  Then select uninstall.
After it reboot then Auto-installation with firstboot success.

Version-Release number of selected component (if applicable):
ovirt-node-iso-2.5.0-2.0.fc17

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. Have installed ovirt-node-iso-2.5.0-2.0.fc17 at first.
2. Then reinstall it again by using the method of Auto-installation.
BOOTIF=eth0 storage_init=/dev/sd* firstboot

Actual results:
1.Dirty auto install failed to find storage
2.ovirt.log
===============================
........
2012-08-01 05:53:23,012 - ERROR - storage - /dev/mapper/350000f000b0090004 is not available!
2012-08-01 05:53:24,018 - DEBUG - ovirtfunctions - dd if=/dev/zero of="/dev/mapper/350000f000b009000p4" bs=1024k count=1
2012-08-01 05:53:24,018 - DEBUG - ovirtfunctions -
2012-08-01 05:53:24,062 - DEBUG - ovirtfunctions - pvcreate -ff -y "/dev/mapper/350000f000b009000p4"
2012-08-01 05:53:24,063 - DEBUG - ovirtfunctions -
2012-08-01 05:53:24,063 - ERROR - storage - Failed to pvcreate on /dev/mapper/350000f000b009000p4
....

Expected results:
If wanted to reinstall ovirt-node again by using the method of Auto-installation, Auto-installation with firstboot should success.

Additional info:
ovirt log attached
Comment 3 Fabian Deutsch 2013-11-28 09:00:27 EST
Ouyang,

please check if this problem still exists with 3.0.3
Comment 4 haiyang,dong 2013-11-29 02:38:25 EST
This issue has been fixed in ovirt-node-iso-3.0.3-1.1.fc19.iso
Comment 5 Sandro Bonazzola 2014-03-04 04:29:12 EST
This is an automated message.
Re-targeting all non-blocker bugs still open on 3.4.0 to 3.4.1.
Comment 6 Doron Fediuck 2014-03-19 12:57:30 EDT
Closing old bugs,and this seems to be fixed already.
If relevant please reopen.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.