Bug 84856 - docbook-utils not shown as installed but is - phoebe 3
Summary: docbook-utils not shown as installed but is - phoebe 3
Status: CLOSED NEXTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: redhat-config-packages
Version: 9
Hardware: i686
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jeremy Katz
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-02-22 03:59 UTC by keith adamson
Modified: 2007-04-18 16:51 UTC (History)
0 users

(edit)
Clone Of:
(edit)
Last Closed: 2004-04-10 12:11:32 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description keith adamson 2003-02-22 03:59:26 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.2.1) Gecko/20030206

Description of problem:
redhat-config-packages doesn't see that docbook-utils-0.6.12-5 is installed.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.start redhat-config-packages from menu
2."Authoring and Publishing" shows [0/9] even though docbook-utils is installed
3.
    

Additional info:

side effect is that selecting and deselecting "Authoring and Publishing" then
later updating produces a popup error dialog:

|Package Not Found
|
|The following package could not be found on your system.  |Installation cannot
continue until it is installed.
|
|Unlocatable package      Required by
|docbook-utils            gtk-doc

Comment 1 Jeremy Katz 2003-02-23 20:53:37 UTC
Although a little confusing, the 0/9 is the current "correct" behavior.  Looking
into the other


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.