Bug 848681 - Need proper alignment for permissions buttons in Administrator page
Need proper alignment for permissions buttons in Administrator page
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: CloudForms Cloud Engine
Classification: Red Hat
Component: aeolus-conductor (Show other bugs)
1.1.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity low
: rc
: ---
Assigned To: Scott Seago
Rehana
: Triaged
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-08-16 04:14 EDT by Aziza Karol
Modified: 2012-09-04 11:45 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-09-04 11:45:42 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
alignment (210.44 KB, image/png)
2012-08-16 04:15 EDT, Aziza Karol
no flags Details

  None (edit)
Description Aziza Karol 2012-08-16 04:14:41 EDT
Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.Login to conductor
2.click on the Adminstrator button.Administrator user profile page displayed.



Expected results:
alignment required for "Inherited Access" button. see attached screenshot

Additional info:
rpm -qa | grep aeolus
aeolus-conductor-daemons-0.13.0-0.20120816030008gite8ea044.fc16.noarch
rubygem-aeolus-cli-0.7.0-0.20120815230025gitd64d64f.fc16.noarch
aeolus-all-0.13.0-0.20120816030008gite8ea044.fc16.noarch
aeolus-conductor-0.13.0-0.20120816030008gite8ea044.fc16.noarch
aeolus-configure-2.8.0-0.20120815230023gitbdcd549.fc16.noarch
rubygem-aeolus-image-0.6.0-0.20120815230028git25b7466.fc16.noarch
aeolus-conductor-doc-0.13.0-0.20120816030008gite8ea044.fc16.noarch
Comment 1 Aziza Karol 2012-08-16 04:15:39 EDT
Created attachment 604812 [details]
alignment
Comment 2 Scott Seago 2012-08-30 01:25:27 EDT
Hmm. I'm not seeing that problem now on master. I've tried re-sizing the browser, and I'm not getting the alignment error. It's possible that someone else  fixed this, or it may be a browser incompatibilty issue. What browser shows this? Does it work on chrome?
Comment 3 Aziza Karol 2012-09-03 01:54:11 EDT
This issue is not reproducible.Hence we can close this issue.

verified on:
#rpm -qa | grep aeolus
aeolus-conductor-0.13.0-0.20120903030010git55da509.fc16.noarch
rubygem-aeolus-image-0.6.0-0.20120902230031git902c81c.fc16.noarch
rubygem-aeolus-cli-0.7.0-0.20120902230028gitd64d64f.fc16.noarch
aeolus-configure-2.8.0-0.20120902230026git7dfddaf.fc16.noarch
aeolus-conductor-daemons-0.13.0-0.20120903030010git55da509.fc16.noarch
aeolus-all-0.13.0-0.20120903030010git55da509.fc16.noarch
aeolus-conductor-doc-0.13.0-0.20120903030010git55da509.fc16.noarch

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.