Bug 849 - X font server segfaults
X font server segfaults
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 511
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: XFree86 (Show other bugs)
5.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-01-16 07:59 EST by boultonj
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-01-17 16:07:48 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description boultonj 1999-01-16 07:59:59 EST
Running RedHat 5.1, upgraded to the December XFree86
updates including XFree86-xfs-3.3.3-1.i386.rpm.  Now if
I try to use xfs, it segfaults as X tries to start up,
making X die shortly afterward.  strace on xfs revealed
nothing useful.  Since I'm running kernel 2.2.0pre7, I
verified that it also had problems on 2.1.130, which it
does.  I'm using the SVGA server with an S3 Virge on a
Cyrix 6x86/166+.  To work around the problem, I have
stopped using the font server, but I'd like to be able
to use it.
Comment 1 Aleksey Nogin 1999-01-16 21:55:59 EST
This is a duplicate of #511
Comment 2 Jeff Johnson 1999-01-17 16:07:59 EST
*** This bug has been marked as a duplicate of 511 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.