Bug 84900 - Wrong label of the KDE package group
Wrong label of the KDE package group
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
9
All Linux
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
Mike McLean
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-02-23 09:06 EST by Roman Szarowski
Modified: 2008-01-17 12:49 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-05-25 10:59:20 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Roman Szarowski 2003-02-23 09:06:41 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.2.1) Gecko/20030115

Description of problem:
While I was selecting particular packages from the KDE package group, the group
was labelled GNOOME (with double o) instead of KDE. As I remember, the same
problem appeared in Redhat 8.0 Psyche.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Custom installation
2. Look for KDE group
3. 
    

Expected Results:  Label GNOOME should be replaced with the label KDE

Additional info:
Comment 1 Jeremy Katz 2003-02-23 14:37:15 EST
This is fixed already in our current trees (and looks like it should be right in
8.0.95)
Comment 2 Brent Fox 2003-05-25 10:59:20 EDT
I'm going through Bugzilla closing some bugs that have been marked as Modified
for some period of time.  I believe that most of these issues have been fixed,
so I'm resolving these bugs as Rawhide.  If the bug you are seeing still exists,
please reopen this report and mark it as Reopened.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.