Bug 84948 - Cannot add new command prefix in platform editor dialog box
Cannot add new command prefix in platform editor dialog box
Status: CLOSED WONTFIX
Product: eCos
Classification: Retired
Component: ConfigTool (Show other bugs)
2.0 beta 1
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: John Dallaway
John Dallaway
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-02-24 03:22 EST by John Dallaway
Modified: 2007-04-18 12:51 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-06-20 12:19:16 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description John Dallaway 2003-02-24 03:22:01 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (compatible; Konqueror/3; Linux)

Description of problem:
When adding a new platform using the platform editor dialog box, it
is not possible to introduce a new command prefix which is currently
unlisted. If a new command prefix is entered, the resulting platform
record will have a blank command prefix field.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Tools->Platforms->Add... from the menu bar.
2. Type a new command prefix not used by other platforms.
3. Type a new platform name.
4. Click OK
    

Actual Results:  The new platform is listed with a blank command prefix in the
platforms dialog.

Expected Results:  The new platform should be listed with the new command prefix.

Additional info:

eCos Configuration Tool 2.12.net (eCos 2.0b1)
Comment 1 Alex Schuilenburg 2003-06-20 12:19:16 EDT
This bug has moved to http://bugs.ecos.sourceware.org/show_bug.cgi?id=84948

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.