Bug 85254 - No icons in kde apps
No icons in kde apps
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: kdeartwork (Show other bugs)
phoebe
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ngo Than
Ben Levenson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-02-26 17:59 EST by wanda3
Modified: 2007-04-18 12:51 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-02-27 16:33:49 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description wanda3 2003-02-26 17:59:06 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.3b) Gecko/20030225

Description of problem:
No icons display in kde apps yet the blank buttons do work.  This after to
upgrading to latest stable rawhide in phoebe-3


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.open a kde app no icons display
2.
3.
    

Actual Results:  no icons in kde app

Expected Results:  icons in kde apps

Additional info:
Comment 1 Ngo Than 2003-02-27 16:33:49 EST
I cannot reproduce it at all. it's very strange. i recommend you should do a new
beta 5 installation in your case.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.