Bug 85284 - Problems with UTF-8 in mc-4.6.0 (in virtual consoles)
Problems with UTF-8 in mc-4.6.0 (in virtual consoles)
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: mc (Show other bugs)
9
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jindrich Novy
Jay Turner
triage|leonardjo|closed|errata
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-02-27 09:14 EST by Roman Szarowski
Modified: 2015-01-07 19:03 EST (History)
5 users (show)

See Also:
Fixed In Version: 4.6.0-3
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-10-26 12:35:02 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Roman Szarowski 2003-02-27 09:14:54 EST
Description of problem:
When I upgraded from phoebe to phoebe-3, I noticed that release version of mc-4.6.0
has probably problems with frames and browsing through dir. structures in
virtual consoles
(due to UTF-8 as I expected). As soon as I downgraded to mc-4.6.0-pre1,
the problem disappeared.

Version-Release number of selected component (if applicable):
mc-4.6.0

How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. Upgrade from redhat 8.0.93 to 8.0.94
2. launch mc in a virtual console
3.
    
Actual results:
Problems with UTF-8 charset.

Expected results:
To customize mc-4.6.0 to be able to display results in the same way as
mc-4.6.0-pre1 does.

Additional info:
Comment 1 Miloslav Trmac 2003-02-27 13:07:50 EST
Reportedly this is fixe4d in mc-4.6.0-3 and slang-1.4.5-15
at ftp://people.redhat.com/jakub/mc/ .

I haven't checked yet though.


Comment 2 Peter van Egdom 2003-03-01 13:20:07 EST
I installed both "slang-1.4.5-15" and "mc-4.6.0-3".

For me this version reintroduces the bug where Midnight Commander hangs (with
eating away CPU time) at displaying the 'Info' panel (F9 -> 'left' -> 'Info').

This bug was fixed for me in "mc-4.6.0-1".
Comment 3 Roman Szarowski 2003-03-02 09:00:05 EST
I installed only "mc-4.6.0-3" (and leave slang-1.4.5-14)
and mc seems to work correctly (including correctly displayed panels).
Comment 4 Leonard den Ottolander 2004-10-26 12:35:02 EDT
Wrt comment 2: Please file a separate bug if the problem persists.

Wrt comment 3: If this issue is fixed this report can be closed.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.