Bug 85375 - autofs no longer makes mount points with decent mode
Summary: autofs no longer makes mount points with decent mode
Keywords:
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: autofs
Version: rawhide
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Jeff Moyer
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-02-28 19:04 UTC by Trever Adams
Modified: 2007-11-30 22:10 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-04-03 20:43:20 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Trever Adams 2003-02-28 19:04:48 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.7 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20030131

Description of problem:
I had set up my parents computer to do autofs mounts of their windows shared
directories.  It still works other than the created mount points (done by
autofs) no longer has write for user or group on the created directory.  So, you
can't create new files.  I have tried over and over to use different
umask/mask/mode/etc. parameters in the configuration files, to no avail.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
N/A
    

Additional info:

Comment 1 Trever Adams 2003-03-29 22:07:28 UTC
This seems to be a problem with XP's smb/cifs implementation as seen by/from
Samba.  It only affects certain XP mounted points.  dmask and fmask don't fix it.

Comment 2 Jeff Moyer 2004-10-19 14:56:36 UTC
I'll verify whether this is still a problem in FC.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.