Bug 85439 - the window decoration option crashes
Summary: the window decoration option crashes
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: control-center (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 8.0
Hardware: i686 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Ray Strode [halfline]
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-03-02 20:10 UTC by aaron
Modified: 2007-04-18 16:51 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-05-12 22:21:14 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
the backtrace of the crash (5.51 KB, text/plain)
2003-03-02 20:11 UTC, aaron
no flags Details

Description aaron 2003-03-02 20:10:36 UTC
Description of problem: Window Decoration panel crashes upon opening.


Version-Release number of selected component (if applicable): 3.0.3-8


How reproducible:
every time

Steps to Reproduce:
1. Open control center
2. click on the window decoration option
    
Actual results:
the control center immediatly closes and the crash dialog comes up

Expected results:
it should give the window decoration editing window

Additional info:
I used a standard workstation upgrade from 7.3, the window decoration worked
there.  Also when I search from window decoration in Search I it isn't listed. 
Additionally in a possibly unrelated problem the Theme Manager reports that it
couldn't find a .themerc or .theme file for any of the default themes (I haven't
tried adding any on my own).

Comment 1 aaron 2003-03-02 20:12:00 UTC
Created attachment 90447 [details]
the backtrace of the crash

Comment 2 Ray Strode [halfline] 2005-05-12 15:47:44 UTC
Hi,
I'm going through bugs assigned to me and attempting to clean some of the older,
fixed ones up.

This bug hasn't changed in over a year old now.  Are you still seeing the problem? 

(This a batch message is being sent to all my bugs that haven't changed in a year)


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.