Bug 854700 - qpid-cpp-server no longer provide init script, never starts
qpid-cpp-server no longer provide init script, never starts
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Pulp
Classification: Community
Component: rel-eng (Show other bugs)
2.0.6
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: ---
: Sprint 42
Assigned To: Jeff Ortel
Preethi Thomas
: Triaged
Depends On:
Blocks: 856713
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-09-05 11:21 EDT by Justin Sherrill
Modified: 2012-11-27 09:47 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
: 856713 (view as bug list)
Environment:
Last Closed: 2012-11-27 09:47:52 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Justin Sherrill 2012-09-05 11:21:25 EDT
Description of problem:

As of qpid-cpp-server-0.16-5, the init script for qpid is provided in a new package qpid-cpp-server-daemon.  For katello we have temporarily added the init script to our spec file directly to fix the problem for us, but pulp really should add it to theirs. 

Here's the katello change:

https://github.com/Katello/katello/pull/583/files


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.  Install Pulp
2.  Try to start qpid (sudo service qpidd start)

  
Actual results:
Fails, no qpid init script:
	  Loaded: error (Reason: No such file or directory)
	  Active: inactive (dead)


Expected results:
qpid starts normally

Additional info:
  relevant bugzilla: https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=854263
Comment 1 Jeff Ortel 2012-11-27 09:47:52 EST
This was fixed properly in QPID packaging.

* Fri Sep 14 2012 Darryl L. Pierce <dpierce@redhat.com> - 0.18-1.2
  - Fixed qpid-cpp-server to Provide qpid-cpp-server-daemon

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.