Bug 855770 - [webadmin][setupNetworks] Dragging a nic on itself tries to create a bond
[webadmin][setupNetworks] Dragging a nic on itself tries to create a bond
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager
Classification: Red Hat
Component: ovirt-engine-webadmin-portal (Show other bugs)
3.1.0
Unspecified Unspecified
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Alona Kaplan
Meni Yakove
network
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-09-10 04:57 EDT by Alona Kaplan
Modified: 2016-02-10 14:55 EST (History)
8 users (show)

See Also:
Fixed In Version: SI19.1
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-12-04 15:00:00 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: Network
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Alona Kaplan 2012-09-10 04:57:07 EDT
Description of problem:

Dragging a nic on itself tries to create a bond.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. open Setup Networks dialog 
2. drag a nic with no networks on itself
3.
  
Actual results:
new bond dialog is open


Expected results:
non valid operation error displayed


Additional info:
Comment 1 Alona Kaplan 2012-09-10 08:00:28 EDT
http://gerrit.ovirt.org/#/c/7899/
Comment 2 Alona Kaplan 2012-09-10 09:28:08 EDT
upstream commit c1442e00ccaa7b8f05bc6159c92b94207ea22ee7
Comment 4 Meni Yakove 2012-09-30 07:26:25 EDT
Verified on rhevm-3.1.0-18.el6ev.noarch

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.