Bugzilla (bugzilla.redhat.com) will be under maintenance for infrastructure upgrades and will not be available on July 31st between 12:30 AM - 05:30 AM UTC. We appreciate your understanding and patience. You can follow status.redhat.com for details.
Bug 85588 - Starting help spawns xterm which doesn't disappear
Summary: Starting help spawns xterm which doesn't disappear
Keywords:
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: eCos
Classification: Retired
Component: ConfigTool
Version: 2.0 beta 1
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: John Dallaway
QA Contact: John Dallaway
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-03-04 19:12 UTC by Jonathan Larmour
Modified: 2007-04-18 16:51 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-06-20 16:20:05 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Jonathan Larmour 2003-03-04 19:12:12 UTC
Description of problem:

Starting help spawns an xterm (with title "sh") which doesn't disappear.
Evidently to run htmlview. It doesn't even disappear when htmlview exits... it
evidently is running "more" on the htmlview output, and waits for you to press
space.

(And incidentally gnome-help-browser started by htmlview on RHL 7.2 can't even
cope properly with /opt/ecos/ecos-2.0b1/html/index.html - it adds in extra bullets.)

Comment 1 Alex Schuilenburg 2003-06-20 16:20:05 UTC
This bug has moved to http://bugs.ecos.sourceware.org/show_bug.cgi?id=85588


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.