Bug 856976 - webadmin: some vm's do not show any selection in storage domain scroll when selecting multiple vm's to import when vm's are based on templates
webadmin: some vm's do not show any selection in storage domain scroll when s...
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager
Classification: Red Hat
Component: ovirt-engine-webadmin-portal (Show other bugs)
x86_64 Linux
high Severity high
: ---
: 3.1.0
Assigned To: Gilad Chaplik
Dafna Ron
: Regression
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2012-09-13 05:27 EDT by Dafna Ron
Modified: 2016-02-10 15:26 EST (History)
10 users (show)

See Also:
Fixed In Version: si20
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2012-12-04 15:00:52 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: Storage
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
logs and screen shot (1.14 MB, application/x-gzip)
2012-09-13 05:27 EDT, Dafna Ron
no flags Details

  None (edit)
Description Dafna Ron 2012-09-13 05:27:06 EDT
Created attachment 612390 [details]
logs and screen shot

Description of problem:

I imported 2 templates to my setup and tried importing 20 vm's that are based on the templates to the setup. 
for some of the vm's the storage domains scroll is empty so we cannot import the vm's without collaps snapshots. 
after further tests this happens when we try to import more than 4 vm's at a time. 

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. import a template to the setup
2. try to import more than 4 vm's which are based on that template
Actual results:

no domain is shown in the vm's Storage Domain scroll and we cannot import the vm's. 

Expected results:

we should select the domains that the template is on automatically. 

Additional info: this could be a quoery issue or the results from backend are incorrect. 
I am opening this in webadmin and attaching backend and vdsm logs just in case it's a backend bug.
Comment 1 Gilad Chaplik 2012-09-24 07:40:27 EDT
sent upstream (http://gerrit.ovirt.org/#/c/8156/)
Comment 5 Dafna Ron 2012-10-11 11:44:41 EDT
verified on si20
we see that the domain is selected for all vm's

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.